Om os

West Jysk Computer Service

I foråret 2016 slog vi dørene op på Søndergade 6 i Varde. Siden har vi stået klar til at hjælpe, både med de små og store problemer.
Vi er et lokalt computerværksted, der kan servicere alle former for computere, både bærbare og stationære.
Med flere års erfaring på området, er vi erfarne indenfor det meste, det inkluderer både hardware, software, opdatering, vedligeholdelse, opgradering og ny byg.

Vores kunder er altid i første række, og vi vil yde vores bedste, for at opnå en løsning der kan tilfredsstille kundens ønsker og behov.

Der er ikke et problem der er for småt, for dumt eller for besværligt. Uanset opgaven, kan vi finde en løsning der er til alles tilfredshed.

Vi kan også lave computere efter kundens personlige ønsker, både som nybyg eller færdig bestillinger. Ved nybyg kan man selv komme med ønsker, og få en fuldt knofigurerbar maskine, hvor det ikke kun er hardware der kan gøres personlig, og kabinettet kan blive lige efter kundens ønsker. Vi tilbyder nemlig foliering og på montering af lys, så det hele kan blive lige som du drømmer om.

Vores ekspertise indenfor vedligeholdelse af computere er unik, og vores samarbejdspartnere gør os i stand til at reparere næsten enhver fejl i din computer.

Gaming er en stor del af vores DNA, og vi er sponsorer ved Tistrup Lan Party, og sidder i bestyrelsen ved Vestjysk Lan, hvor vi også selv deltager.

I butikken fører vi et stort udvalg af Ozone gaming gear, som er et lille mærke, der på kvaliteten kan følge med de store og kendte mærker og på prisen er de også konkurrence dygtige sammenlignet med tilsvarende produkter.

Vi er også Bullguard antivirus partner så vi har også muligheden for at kunne tilbyde dig et super godt antivirus program.

Vi bruger også drager til at symboliser hvor kraftige vores varer de er.

Vi har den blå drager den symbolisere alt det man normalt for til en pc.

Den grønne drager den symbolisere alle de produkter, som vi har som går under kategorien strømbesparende.

Den røde drage er den mest kraftigste drager og den betyder primært, at det er gaming computer vi har med at gøre der de kræver en del, da de har en høj ydeevne.